search

Artikelarkiv för

Vill du bli vår nya kollega?

Vi vill förstärka teamet på Aquadrip med en Lageransvarig. Är du tekniskt kunnig och noggrann med hög servicekänsla? Då vill vi höra mer från dig! Välkommen med din ansökan redan idag.  


Jason PE-kopplingar

Jason PE-kopplingar - vårt egna varumärke. Mega Groups specialmärke för PE-kopplingar skapade för professionellt bruk, särskilt inom yrkesodling, trädgård och landskapsarkitektur. Kopplingarna är av hög kvalitet och godkända för dricksvatten.  


Öppettider jul och nyår

Vill redan nu informera er kunder om våra öppettider under jul och nyår. Vi håller stängt: Onsdag 23/12, Julafton, Juldagen, Nyårsafton, Nyårsdagen. Övriga dagar har vi öppet som vanligt mellan klockan 07.00-16.00. Aquadrip med personal önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!


Nytt effektivt verktyg i vårt sortiment

Ni kunder har efterfrågat ett smidigt sätt att kapa matarledning och nu äntligen kan vi nu presentera ett kapverktyg i vårt sortiment. Vi har testat verktyget och kan varmt rekommendera det.


Aquadrip ingår nu i MegaGroup

Aquadrip kommer vara samma ledande leverantör av kunskap, produkter och systemlösningar som vi alltid varit- bara ännu bättre. Att ingå i MegaGroup betyder att vi nu kan utnyttja koncernens kraft och erfarenhet för att stödja våra kunder på bästa möjliga sätt.


Hösttömning av bevattningssystem

Nu är det dags att tömma eller blåsa bevattningsanläggningarna. Läs gärna våra tips inför hösttömningen. Kontakta oss om ni önskar att vi ordnar tömningen av ert system.


Produktnyhet - automatiken LIFE™

Den nya automatiken LIFE™ från Irritrol är enkel att installera och programmera. Med Wi-Fi-modulen som tillval fjärrstyrs automatiken enkelt inom räckvidden för ditt trådlösa hemmanätverk.


Skräddarsydd bevattning

Är du intresserad av förmonterade pumpanläggningar, ventilstationer och bevattningscontainrar till din anläggning? Vid förfrågan kan vi ordna ett bevattningssystem helt skräddarsytt efter dina behov, förutsättningar och önskemål.


Aquadrip på Huseby

Nu är hela personalstyrkan tillbaka efter semestrarna. Vi körde igång hösten med ett mycket trevligt besök på Huseby bruk. Aquadrip har haft förtroendet att serva och underhålla bevattningssystemet på Huseby sedan leveransen år 2002.


Ventilstation som underlättar

En flyttbar och stapelbar ventilstation med filter, tryckregulator, magnetventil och vattenmätare som byggs efter era behov och förutsättningar. Vad hade underlättat eller effektiviserat er verksamhet?